08-03-05

Dinsdagde gehele dag DIS

Vanmorgen kwam er een stuk verleden naar boven. Ik schrijf dit op de automatische piloot zonder gedachte en zonder gevoel. Een ander stukje ik schrijft dit neer en alles gaat langzaam.

Het lijkt net of ik onder hypnose ben en ik leef niet in de realiteit maar in mijn veiligheid(disassociatie) Het lijkt op een soort van droomachtige toestand, opgebouwd omdat ik me voor dat stukje verleden bescherm.

Ik heb namelijk beelden uit het verleden vervormd van negatief naar positief terwijl die beelden niet de werkelijkheid waren. Door deze ontdekking kon ik me niet meer bewegen durfde niets meer en ik verdween uit mijn lichaam. Kortom ik bevroor.Ik heb meteen de telefoon gepakt en ben gaan zitten en bleef bewegingsloos. Ik kon alleen mijn stem horen.

Ik heb contact gehad met het paaz en kreeg mijn arts aan de lijn.Hij vertelde mij dat door die ontdekking mijn overlevingstactiek van vroeger naar boven kwam.

Het lijkt wel of ik de hele dag onder hypnose ben. Morgen heb ik een afspraak met mijn arts en zal mij uitleggen dat dit een van de kenmerken van mijn stoornis is en hij wilde me graag zien.

Hij wil kijken of alles goed met mij gaat en schrijft mij nieuwe medicatie voor die mij weer zullen terugbrengen naar de realiteit.

En weet je wat het gekke is ik ben niet bang of in paniek. Ik ben juist heel rustig en dat vind ik zeer knap van mezelf.

Ik weet precies wat er aan de hand is en ik ben gerustgesteld.

Veel liefs Teresa

21:54 Gepost door Teresa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.